Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
God fastpris for levering i hele Norge
Sende handlekurv til e‑post
0

Toppsving (Express lager)

utadslående

Toppsving (Express lager)
Utadslående

Toppsving (Express lager)

utadslående

Toppsving vinduer er noen av de mest populære i Premium Vinduer sitt produktutvalg. De opplever økende popularitet blant kunder i Norden og Sentral-Europa. Deres største fordel er rammen som kan roteres 180°, som ikke bare gir effektiv ventilasjon av rommet, men også er lettere å ta vare på i hverdagssituasjoner som under rengjøring.

Standardfunksjoner for disse vinduene inkluderer en lås integrert i mekanismen til rammen, som holder rammen på plass og etterlater en smal åpning til ventilasjon, og hindrer noen i å åpne vinduet helt utilsiktet. 

Takket være deres høye energieffektivitet er toppsving vinduer et utmerket valg for alle typer bygninger. De kombinerer innovativ funksjonalitet med utmerket estetikk av trevinduer.

Som i alle våre produkter tilbyr vi kun de beste produktløsningene med våre toppsving vinduer. Mekanismen til beslaget fra det verdenskjente merket SPILKA garanterer at rammen er enkel å åpne og stabil i alle posisjoner. 

Ved å bruke vår produktkonfigurator kan du fullt ut tilpasse designet til vinduet ditt og velge dekorative lister, håndtak og annet tilbehør som passer din smak og dine behov. Premiumvinduer - best for deg!

For å fortsette, velg design
38% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Shoppingen blir mer praktisk og du får opptil 40 % lavere pris ved å bestille i e-butikken
HURTIG LEVERING
Trygg og rask levering direkte til din adresse på få uker
Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47