Cookies, inkludert tredjeparts informasjonskapsler, brukes til å forbedre kvaliteten på innholdet på dette nettstedet og for å tilpasse det til behovene til sine brukere. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til bruk av cookies, samt mulig kommunikasjon, hvis du oppgir din kontaktinformasjon i en av skjemaer som skal fylles ut på siden.
God fastpris for levering i hele Norge
Sende handlekurv til e‑post
0

Om Premiumvinduer

Fabrikksted

Premium vinduer har allerede i mer enn 20 år tilbudt tredører og vinduer av høyeste kvalitet. Erfaringen som vi har samlet i løpet av disse årene lar oss tilpasse oss stadig økende krav fra kundene. Vi er en familiebedrift som forener tradisjoner med de nyeste teknologiske mulighetene.

Etter hvert som selskapet har økt i størrelse og etterspørselen etter våre produkter vokser, har vi bygget opp et stort produksjonsanlegg med et organisert og godt gjennomtenkt produksjonssystem. For å kunne gjennomføre regelmessig kontroll av kvaliteten på produksjonen, har vi bygget opp et moderne testlaboratorium hvor vi holder styr på de ulike indikatorene for trevirke og andre materialer.

Premium vinduer investerer hvert år i produksjonsutstyr, økte kvalifikasjoner for våre ansatte, samt effektiviserer administrasjonsprosessene, slik at ditt samarbeid med oss skal være hyggelig og vellykket.

Premium vinduer tar ansvar overfor miljøet og velger tømmer fra forvaltede skoger. Dette fremgår også av FSC-sertifikatet vårt (Chain of Custody Certification, FSC®-C109515). Vi bryr oss altså om å gjenopprette skoger og bevare naturens rikdom for fremtidige generasjoner.

Vi er stolte over våre produkter, og gleder oss over at også våre kunder over hele Europa verdsetter dem.

Du kan även beställa våra fönster och dörrar på vår filial i Sverige - www.fonstershop.se

Kvalitet

Vår prioritet er å oppfylle dagens krav til kvalitet på trevinduer og dører, samt muligheten til å oppfylle ordrer av kompleksitet og volum. Derfor er det viktig å velge de beste råvarene, prosesseringsteknikkene og beslagene.

Trevirke av furu, eik og lerk blir spesielt behandlet med en unik teknologi som er utviklet av selskapet. Dette bevarer trevirkets naturlige egenskaper og motstandsdyktighet overfor fuktighet og deformasjon.

De mest moderne produksjonsanleggene våre ― Homag og Weinig  ― garanterer presisjon i designet, men arbeidet med profesjonell snekring og håndverk er fortsatt uunnværlig

For maling og lakking har Premium vinduer utviklet en spesiell malingsteknologi som garanterer et perfekt malings- eller lakkbelegg. Vi velger kun produkter som tilbys av verdenskjente produsenter. Malingen eller lakken beholder tonen og beskytter konstruksjonene, samtidig som trevirket kan puste.

For produkter med fargede aluminiumsdeler er det kun benyttet ekstremt slitesterk, komprimert aluminium. Dette beskytter trekonstruksjonene mot påvirkning fra det ytre miljøet, noe som øker levetiden betydelig.

Vi sørger for at hver kunde mottar produkter av utelukkende høyeste kvalitet, gjennom at hver bestilling gjennomgår en kontroll på kvaliteten på maling, beslag og andre elementer i hvert enkelt produksjonsstadium.

Vi tror på at kvalitetsprodukter gjør hverdagen mer vakker og behagelig.

Kvalitet

Et profesjonelt team

I Premium vinduers team har vi samlet profesjonelle, kompetente og vekstorienterte mennesker som ikke er redde for utfordringer, og som alltid finner den beste løsningen i enhver situasjon.

Det er viktig å kombinere erfaring og innovasjon for å tilby moderne trevinduer, panelytterdører, innerdører og skyvedører. Våre produksjonsingeniører utvider kunnskapen sin kontinuerlig, noe som gjør at vi ikke bare kan forbedre de eksisterende, men også utvikle nye produkter. Det er viktig for oss at alle finner det mest passende i Premium vinduers produktserie.

Våre kundespesialister er fullt ut kjent med alle produktenes tekniske- og produksjonsspesifikasjoner, installasjon og driftsforhold. Vi hjelper også gjerne med utformingen av bestillingen, og vi tilbyr konsultasjoner vedrørende alle spørsmål knyttet til Premium vinduers trevinduer og dører.

Premium vinduer holder kontakt med kunden også etter installasjon av vinduer og dører. Vi gir anbefalinger og tips om hvordan du skal vedlikeholde og bevare vinduer og dører for å opprettholde den estetiske og funksjonelle kvaliteten så lenge som mulig.

Vi jobber for dere!

Besøk vårt konsernselskaps nettsted i Sverige Fönstershop på www.fonstershop.se

Vi jobber for dere!
38% GUNSTIGERE PRIS VED Å HANDLE PÅ NETTET
Shoppingen blir mer praktisk og du får opptil 40 % lavere pris ved å bestille i e-butikken
HURTIG LEVERING
Trygg og rask levering direkte til din adresse på få uker
Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på
Har du spørsmål og vil at vi skal ringe deg tilbake?
+47